06-303014369 email Tadasana

Tadasana Yoga Lessen

Tadasana Yoga Hoofddorp - Locatie Live Life Dancer Center

Bij Tadasana Yoga Hoofddorp gebruiken we Hatha Flow methodes. In deze lessen beweeg je van een houding naar andere houding in harmonie met je ademhaling. Ontspanning en bewust bewegen; meditatie in beweging.

Dus heb je een drukke baan, druk gezin en sociaal leven, druk in je hoofd? Kom dan naar Tadasana Yoga. We doen oefeningen om de stress-hormonen te verlagen. De oefeningen versterken je spieren, gewrichten, bindweefsel en botten; verbeteren jouw lichaamshouding, jouw spijsverterings- en respiratiesysteem.

Daarom, zorg goed je lichaam want je lichaam is de tempel van je ziel. Met een goede fysieke conditie verbeter je je psychische conditie. De balans tussen je fysieke en psychische lichaam verhoogt de kwaliteit van je leven.

Daarmee kan Hatha Flow Yoga je hierbij helpen. In een ontspannen sfeer rustig werken aan het terug brengen van balans. Na de yoga sessie drinken we samen gezellig een kopje thee. Na een Tadasana Yoga les ben je weer helemaal opgelaad door bezig te zijn met bewust bewegen en aandacht voor rust.

Tadasana Yoga Hoofddorp - Hatha Flow lessen


Denk je dat Yoga goed bij je past? Meld je dan aan via het formulier hier beneden.

Of als je nog specifieke vragen hebt, neem dan even contact met mij op. Ontdek hoe Tadasana Yoga Hoofddorp je kan helpen met het gewoon beter voelen. Ontspannen werken aan lichaam en geest.


Lesschema Tadasana Yoga

Ik geef een aantal groepslessen per week en daarnaast yogatherapie met persoonlijke 1 op 1 yoga programma’s bij (medische) klachten. Daarnaast geeft ik lessen bij Jeroen Maas sportschool en Maatvast.

Regulier Rooster

Dinsdag- & donderdagavond
Tijd: 20:00 – 21:30 uur (incl. met een kopje thee afsluiten)
Locatie: wijkcentrum De Amazone
Adres: Mathilde Wibautstraat 22, te Hoofddorp (Toolenburg).


Vrijdagochtend
Tijd: 09:30 – 11:00 uur (incl. met een kopje thee afsluiten)
Locatie: Dance & Ballet Company.
Adres: Deltaweg 107, te Hoofddorp (Floriande).


Aanmelden noodzakelijk
Omdat ik met een beperkt aantal deelnemers deze lessen mag doen, is het noodzakelijk je vooraf eerst aan te melden, ook al heb je een “10-lessenkaart), Doe dat via het contactformulier of
via Whatsapp 06-30314369

Eigen materialen
Vanwege hygiëne maatregelen is het noodzakelijk dat iedereen een eigen yoga mat meebrengt en ook eventueel een yoga blok en riem. Op deze manier houden we iedereen gezond tijdens de lessen.


Kosten Tadasana yoga lessen

Groepslessen 10 lessenkaart €110 (geldig 12 weken) / losse les € 12,50

Yogatherapie persoonlijke sessies € 75,00 voor 90 minuten voor meer informatie over Yogatherapie kijk op de deze website. (also available in English and Bahasa Indonesia)

Proefles is €5,00

Yoga Krant gratis voor cursisten van Tadasana Yoga Hoofddorp

Extra: voor alle cursisten een maal per kwartaal een gratis Yoga Krant


Yoga bijJeroen Maas Sports Company Hoofddorp centrum

Dewi geeft ook les elke maandagavond van 20:00 tot 21:00 bij Jeroen Maas Sports Company in Hoofddorp. Ben je lid bij Jeroen Maas, dan ben van harte welkom om deel te nemen an deze yoga lessen.

Ik geef ook wekelijks yogalessen op maat bij Maatvast in Hoofddorp.