06-303014369 email Tadasana

Tadasana Yoga Op Maat

Yoga Therapie om jouw klachten te verminderen.
Persoonlijke aandacht voor jouw klachten en yoga zo ingericht om te klachten te verminderen.

In mijn lessen bij Tadasana Yoga Hoofddorp heb ik mensen ontmoet die bepaalde gezondheidsklachten hebben en individueel begeleiding nodig hebben.

Daarom bied ik als yoga docent individuele lessen op maat gericht op jouw specifieke klachten. Maar ook geregeld lessen in kleine groepen van maximaal 5 personen, speciaal gericht op een bepaalde vorm van klachten. Zoals bijvoorbeeld rugklachten.

Met aangepaste yoga houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, restorative yoga,Yoga Nidra. Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. In anderhalf uur krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht van mij.

Meerdere yogatherapiesessies gehad bij Dewi. Veel aandacht voor lichamelijke problemen, ze heeft ontzettend veel kennis om je goed te begeleiden. De ochtenden waren leerzaam, liefdevol en yogarijk. Dank je Dewi!

Een Yoga Therapie deelnemer

Op dit moment ik ben in de laatste fase van 800 uren yoga therapie studie die ik bij Yoga Therapy Institute in Amstelveen volg. Onder supervisie van mijn mentor ben ik gestart met individuele yoga therapie sessies (5 sessies). Deze serie van 5 lessen is inmiddels al gestart. Hou de berichten in de gaten voor toekomstige yoga therapie sessies.

Bij welke klachten kan yoga op maat helpen?

Ik bied Yoga Therapie voor iedereen die bijvoorbeeld problemen heeft op het gebied van:

  • last van nek, rug en schouders, en andere lichamelijke (spier) klachten;
  • ademhalingsklachten;
  • chronische ziekten en pijn;
  • slaap problemen, hoofdpijn;
  • spanning, stress, depressie en burn-out;
  • hormonale inbalans, menstruatie problemen;
  • klachten van menopauze.

Wat kan yoga op maat voor jou betekenen?

Yoga therapie gericht op jouw persoonlijke situatie en gezondheidsklachten.
aandacht voor houding en ademhaling

Dat kunnen we samen bepalen in een persoonlijk gesprek. Wil je yoga therapie proberen of meer informatie hoe dit jou kan helpen om klachten te verminderen? Stuur een bericht om een afspraak te maken om jouw persoonlijke aandachtsgebied en gezondheidsklachten te bespreken. Om zo samen een passend Yoga Therapie programma samen te stellen.

Dus na een aantal sessies zul je meer balans en innerlijke rust ervaren. Je leert naar je eigen lichaam te luisteren. Door de vaak praktische aard van yoga therapie kun je het goed zelfstandig thuis praktiseren. Zodat je eigen klachten zelf kan verbeteren of voorkomen.

Contactformulier

Ik heb de yoga therapie bij Dewi als heel positief ervaren. Ze luistert goed naar je klachten en past de yogaoefeningen daarop aan waar nodig. Dewi heeft een fijne energie en zorgt in haar lessen voor zowel genoeg inspanning als ontspanning. Ik ging altijd met een blij en ontspannen gevoel naar huis, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook vind ik het fijn dat ze me oefeningen heeft meegegeven die ik zelf thuis kan toepassen.

Marie Louise

Tadasana Yoga Hoofddorp is lid van:

Tadasana Yoga Hoofddorp is lid van The International Association of Yoga Therapists